Για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Η χρήση του ιστότοπού μας σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.

Climatherm Energy 2024

Climatherm Energy 2024

Η διεθνής έκθεση Climatherm Energy 2024 πλησιάζει. Για ακόμα μία χρονιά η Αnavalos Pumps συμμετέχει και θα είναι εκεί για να παρουσιάσει τα νέα προϊόντα της.

Η διεξαγωγή της “Climatherm” ξεκίνησε να γίνεται κάθε χρόνο και από το 1992 συνεχίστηκε ως διετής. Η πολύχρονη παρουσία της στον χώρο την έχουν καταστήσει ως τη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση στην Ελλάδα και πάνω σε αυτό εξακολουθεί να χτίζει, προκείμενου να διατηρήσει και να προασπίσει το κύρος, την αξία και την αίγλη του ονόματος της.

Η Αnavalos Pumps έχει τη χαρά να συμμετέχει σε αυτή την σημαντική έκθεση του κλάδου ενεργά από το 2016, παρουσιάζοντας τα προϊόντα της σε όλους τους τομείς της μεταφοράς υγρών με αντλιές, όπως ύδρευση, άρδευση, πιεστικά, λύματα, αποστράγγιση, βιομηχανία, κλιματισμός, θέρμανση, ψύξη, γεωτρήσεων κ.α.

Επισκεφθείτε μας στο περίπτερο της Αnavalos Pumps στο εκθεσιακό κέντρο “Αthens Metropolitan Expo”, από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2024.

Αίθουσα 2, Περίπτερο ΔΕ 58

Είσοδος Ελεύθερη
με επιθυμητή προ-εγγραφή για γρήγορη είσοδο στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://climatherm.gr/visitors/personal-free-pass.html