Για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Η χρήση του ιστότοπού μας σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.

Νέα ιστοσελίδα

Νέα ιστοσελίδα

Η Anavalos Pumps παρουσιάζει τη νέα ιστοσελίδα που έχει επανασχεδιαστεί από την αρχή. Τώρα όλοι οι χρήστες, οι εγκαταστάτες ή οι μηχανικοί μπορούν να βρουν πληροφορίες προϊόντων και πολυάριθμες υπηρεσίες πιο εύκολα και εύκολα σε μια απλή δομή με νέο σχεδιασμό. Η νέα ιστοσελίδα είναι σύγχρονη και φιλική προς τον χρήστη, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα πολύτιμων πληροφοριών.

Στο μενού Προϊόντα, οι χρήστες μπορούν να βρουν τη σωστή λύση αντλίας χρησιμοποιώντας φίλτρα με βάση τη συγκεκριμένη χρήση της αντλίας ή τον τύπο της αντλίας.

Στο μενού Εφαρμογές οι χρήστες μπορούν εύκολα να βρουν την αντλία που χρειάζονται χρησιμοποιώντας φίλτρα με βάση την εφαρμογή περιοχής ή τον τύπο αντλίας που χρειάζονται.

Η εύρεση χρήσιμων πληροφοριών όπως το εγχειρίδιο λειτουργίας ή τα πιστοποιητικά ή οι πληροφορίες για την εταιρεία έχει γίνει πολύ πιο εύκολη.